X

Bliv kunde hos os

Bliv kunde

Koncepter

Tectyl Center

Tectyl er verdens ældste firma inden for rustbeskyttelse og har erfaring med produkter og metoder, som er videreudviklet kontinuerligt – det er ikke så sært, at Tectyl er blevet synonymt med rustbeskyttelse.

Dit Tectyl Center følger et omfattende kvalitetsprogram. Vi har fokus på miljøet og er løbende opdateret om bilproducenternes produktspecifikationer.

Læs mere om Tectyl Danmark her (www.tectyldanmark.dk).

 

Valvoline

Valvoline – en af verdens førende producenter og leverandør af premium-smøremidler, additiver og kemi til autoindustrien – har pr. 1/7-2018 indgået et nyt partnerskab med AD Danmark. Samarbejdet gælder distribution og markedsføring af Valvolines smøremidler til autoindustrien i Danmark. Partnerskabet udspringer af Valvolines samarbejde med AD International, hvor AD Danmark er medlem.

  • Partnerskabet mellem Valvoline og AD International startede i 2017 i Sverige, og vi har været utroligt glade for de resultater, der er opnået, siger Diego Brodoni, Vicepræsident og Adm. Direktør, Valvoline Europa.
  • AD Danmark har en stærk position i autobranchens eftermarked, og har store ambitioner om at udvide deres tilbud og sortiment i de kommende år og partnerskabet med Valvoline supporterer direkte denne ambition.

AD Danmark er eneste distributør af Valvoline her i landet. AD Danmark tilbyder et komplet program af Valvolines produkter, fra premium smøremidler til specialfremstillede additiver samt Tectyls rustbeskyttelsesprodukter.