Koncepter

CarSpot

Danmarks nye værkstedskæde og din garanti for godt håndværk.

CarSpot værksteder er selvstændige værksteder.

CarSpot er den seriøse, attraktive udbyder af service og reparationsarbejde på alle biler. Anvender reservedele fra producenter som også leverer til bilfabrikkerne. CarSpot personale står klar til rådgivning og giver gerne et uforpligtende tilbud på alle typer for reparationer.

CarSpot udfører arbejde af høj kvalitet, ønsker at være pålidelige og yde vores kunder et højt serviceniveau. CarSpot værkstederne er uddannet og får løbende mulighed for efteruddannelse som gør dem i stand til også at servicere teknologien i den nyeste vognpark. Samtidig har alle værkstederne det nødvendige tekniske udstyr til at udføre det helt rigtige arbejde på din bil.

CarSpot er den innovative værkstedskæde, som leverer nye muligheder. CarSpot ønsker at være til gavn for vores kunder og udføre et tillidsfuldt arbejde.
Kør ind på dit lokale CarSpot værksted ”det’ lige til” – vi forstår at sætte dig og din bil i centrum.

Se mere på www.carspot.dk

 

Valvoline

Valvoline – en af verdens førende producenter og leverandør af premium-smøremidler, additiver og kemi til autoindustrien – har pr. 1/7-2018 indgået et nyt partnerskab med AD Danmark. Samarbejdet gælder distribution og markedsføring af Valvolines smøremidler til autoindustrien i Danmark. Partnerskabet udspringer af Valvolines samarbejde med AD International, hvor AD Danmark er medlem.

  • Partnerskabet mellem Valvoline og AD International startede i 2017 i Sverige, og vi har været utroligt glade for de resultater, der er opnået, siger Diego Brodoni, Vicepræsident og Adm. Direktør, Valvoline Europa.
  • AD Danmark har en stærk position i autobranchens eftermarked, og har store ambitioner om at udvide deres tilbud og sortiment i de kommende år og partnerskabet med Valvoline supporterer direkte denne ambition.

AD Danmark er eneste distributør af Valvoline her i landet. AD Danmark tilbyder et komplet program af Valvolines produkter, fra premium smøremidler til specialfremstillede additiver.