Om AD Danmark

AD Danmark A/S

AD Danmark distribuerer autoreservedele i hele Danmark og kun til det professionelle marked.
Hvorfor handle med AD Danmark:

  • 100% dansk ejet
  • Adgang til mere end 300.000 produkter
  • Online katalog
  • Attraktive priser og gennemsigtige rabatordninger
  • Lager på mere end 30.000 m2
  • Adgang til Tectyl’s rustbeskyttelsesprodukter
  • Adgang til booking-/kundestyringsprogram
  • Afhentning hurtigt og nemt via ”click & collect” i mere end 80 butikker

Kort fortalt:

AD Danmark er Danmarks eneste universal distributør til autobranchen. Kunderne er vores vigtigste aktiv, og derfor ønsker AD Danmark at være en anderledes, attraktiv og seriøs leverandør.
Vi kan ikke alt, men det vi siger vi kan, kan vi så til gengæld 100%.

 

Partnerskab der betaler sig

AD Danmark tilbyder værdier, som skal bidrage vores kunder til videreudvikling og samtidig øget indtjening. Autobranchen står overfor store udfordringer i fremtidens marked, og derfor har AD Danmark udviklet ”Partnerskab der betaler sig” til de kunder, som ønsker at være en del af branchen fremadrettet.

Gennem attraktive priser, gennemsigtige rabatordninger og innovative værdier vil AD Danmark bidrage med udvikling af vores kunders forretning og dermed sikre deres eksistensgrundlag.

 

Mekonomen Danmark A/S blev december 2016 en del af AD Danmark

Autogrossisten Mekonomen Group indgår en aftale i december 2016 om at sælge sine aktiviteter i Danmark til danske T. Hansen Gruppen og dermed AD Danmark.

Mekonomen Danmark A/S solgte kvalitetsautoreservedele til den professionelle del af autobranchen. Mekonomen tilbød et bredt og lettilgængeligt udvalg af konkurrencedygtige og innovative løsninger, samt produkter til autobranchen. Mekonomen står bag værkstedskæden Mekonomen Autoteknik og Mekopartner.

 

Vestjysk Autodele A/S blev januar 2017 en del af AD Danmark

Vestjysk Autodele A/S blev grundlagt i 1988 i Varde og har siden etableret afdelinger i Tarm, Ringkøbing og Esbjerg.

Bag udviklingen har været vestjysk stædighed og arbejdsomhed fra dygtige og engagerede medarbejdere og bag afdelingerne stor opbakning fra loyale kunder.

Vestjysk Autodele A/S leverer kvalitetsreservedele til de professionelle autoværksteder. Sortimentet indeholder attraktive produkter til attraktive priser og gennemsigtige rabatordninger. Herudover har Vestjysk Autodele stor berøring med industrien som leverandør af værktøj, forbrugsartikler og kemi.

 

Valvoline smøremidler og Tectyl rustbeskyttelsesprodukter blev august 2018 en del af AD Danmark

Valvoline og Tectyl har også set fordelene ved AD Danmark og valgte derfor i 2018 at skifte distributør i Danmark.

Valvoline var verdens første olieselskab og i mere end 150 år har innovation og udvikling af smøremidler været kendetegnet for denne kendte olieproducent.

Tectyl var først med rustbeskyttelse til biler. I mere end 80 år har Tectyl været førende indenfor rustbeskyttelse af køretøjer, men også industrien har set fordelene ved Tectyl.

Tectyl kan i dag levere rustbeskyttelsesprodukter helt uden opløsningsmidler til både gavn for miljøet, men også dem som anvender produkterne.

 

Tectyl Center

Tectyl er verdens ældste firma inden for rustbeskyttelse og har erfaring med produkter og metoder, som er videreudviklet kontinuerligt – det er ikke så sært, at Tectyl er blevet synonymt med rustbeskyttelse.

Vores Tectyl Centre følger et omfattende kvalitetsprogram. Vi har fokus på miljøet og er løbende opdateret om bilproducenternes produktspecifikationer.

Alle Tectyl Centre er underlagt Teknologisk Instituts kontrolordning, hvilket er vores kunders sikkerhed for kvaliteten i arbejdet der udføres, men også for produkternes gode egenskaber.

Læs mere om Tectyl Danmark her (www.tectyldanmark.dk).

 

Valvoline

Valvoline – en af verdens førende producenter og leverandør af premium-smøremidler, additiver og kemi til alle formål, hvor smørring er nødvendigt. Samarbejdet med AD Danmark gælder distribution og markedsføring af Valvolines smøremidler til bl.a. autobranchen i Danmark.

Partnerskabet mellem Valvoline og AD International startede i 2017.

Vicepræsident Diego Brodoni for Valvoline Europa udtaler sig: ”AD Danmark har en stærk position i autobranchens eftermarked, og har store ambitioner om at udvide deres tilbud og sortiment i de kommende år, og partnerskabet med Valvoline supporterer direkte denne ambition”.