Om AD Danmark

AD Danmark A/S

AD Danmark distribuerer autoreservedele i hele Danmark og kun til det professionelle marked.
Hvorfor handle med AD Danmark:

  • 100% dansk ejet
  • Adgang til mere end 300.000 produkter
  • Online katalog
  • Attraktive priser og gennemsigtige rabatordninger
  • Lager på mere end 50.000 m2
  • Adgang til booking-/kundestyringsprogram
  • Afhentning hurtigt og nemt via ”click & collect” i mere end 80 butikker

Kort fortalt:

AD Danmark er Danmarks eneste universal distributør til autobranchen. Kunderne er vores vigtigste aktiv, og derfor ønsker AD Danmark at være en anderledes, attraktiv og seriøs leverandør.
Vi kan ikke alt, men det vi siger vi kan, kan vi så til gengæld 100%.

 

Partnerskab der betaler sig

AD Danmark tilbyder værdier, som skal bidrage vores kunder til videreudvikling og samtidig øget indtjening. Autobranchen står overfor store udfordringer i fremtidens marked, og derfor har AD Danmark udviklet ”Partnerskab der betaler sig” til de kunder, som ønsker at være en del af branchen fremadrettet.

Gennem attraktive priser, gennemsigtige rabatordninger og innovative værdier vil AD Danmark bidrage med udvikling af vores kunders forretning og dermed sikre deres eksistensgrundlag.

 

Mekonomen Danmark A/S blev december 2016 en del af AD Danmark

Autogrossisten Mekonomen Group indgår en aftale i december 2016 om at sælge sine aktiviteter i Danmark til danske T. Hansen Gruppen og dermed AD Danmark.

Mekonomen Danmark A/S solgte kvalitetsautoreservedele til den professionelle del af autobranchen. Mekonomen tilbød et bredt og lettilgængeligt udvalg af konkurrencedygtige og innovative løsninger, samt produkter til autobranchen. Mekonomen står bag værkstedskæden Mekonomen Autoteknik og Mekopartner.

 

Vestjysk Autodele A/S blev januar 2017 en del af AD Danmark

Vestjysk Autodele A/S blev grundlagt i 1988 i Varde og har siden etableret afdelinger i Tarm, Ringkøbing og Esbjerg.

Bag udviklingen har været vestjysk stædighed og arbejdsomhed fra dygtige og engagerede medarbejdere og bag afdelingerne stor opbakning fra loyale kunder.

Vestjysk Autodele A/S leverer kvalitetsreservedele til de professionelle autoværksteder. Sortimentet indeholder attraktive produkter til attraktive priser og gennemsigtige rabatordninger. Herudover har Vestjysk Autodele stor berøring med industrien som leverandør af værktøj, forbrugsartikler og kemi.