Integrationer til AD Manager

 

Dinero er et enkelt og billigt regnskabssystem som henvender sig til det værksted som vil hurtigt i gang med at få styr på regnskabet. Her kan alle være med og med enkle metoder er det lykkedes Dinero at lave et prisbilligt regnskabssystem med en masse fornuftige tillægs funktioner. Der kan blandt andet nævnes mulighed for MobilePay link i faktura’en eller kreditkort betaling. Du kan sende faktura til det offentlige, landmænd eller andre som benytter EAN fakturering, uden at du skal forbi et EAN indlæsningsbureau.

Der er brugt tid på lette bogførings metoder så systemet foreslår hvilken konto du skal benytte når du f.eks. benytter den gratis App til at tage billeder af en kvittering/faktura. Når du tager billeder eller gemmer en PDF faktura via ”Drag and Drop” til systemet, mangler du aldrig et bilag. Du er hermed sikret til den nye bogføringslov omkring bilag der skal gemmes digitalt.

Hvis Dinero benyttes sammen med AD Manager så har du et fantastisk setup med alt det praktiske fra AD Manager med styr på kunder, biler, kalender, dækhotel og meget mere. Når et arbejdskort skal faktureres skal du blot trykke på bogfør, så sendes det til Dinero og du får en PDF retur så du altid kan genudskrive Dinero faktura’en fra AD Manager.

Hvis du vil hører mere om Dinero er du velkommen til at kontakte os på manager@addanmark.dk eller 30503050

 

 

 

E-Conomic er et enkelt og professionelt regnskabssystem som henvender sig til det værksted som vil hurtigt i gang med at få styr på regnskabet. Her kan du udbygge med mange tillægsprodukter og systemet kan vokse i takt med din forretning vokser. E-Conomic er meget udbredt hos bogholdere og Revisorer. Med E-Conomic kan du gratis sende EAN faktura til det offentlige og andre der benytter EAN.

E-Conomic er det mest anvendte regnsskabssystem i autobranchen

E-Conomic tilbyder en masse 3 parts systemer som kan hjælpe dig i hverdagen

Hvis E-Conomic benyttes sammen med AD Manager så har du et fantastisk setup med alt det praktiske fra AD Manager med styr på kunder, biler, kalender, dækhotel og meget mere. Når et arbejdskort skal faktureres skal du blot trykke på bogfør, så sendes dit arbejdskort til E-Conomic og du får en PDF retur så du altid kan genudskrive E-Conomic faktura’en fra AD Manager.

Med E-Conomic er du sikret til den nye bogføringslov som kræver at alle bilag gemmes digitalt.

 

Hvis du vil høre mere om E-Conomic er du velkommen til at kontakte os på manager@addanmark.dk eller 30503050